ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Ενσύρματη δικτύωση

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ενσύρματης δικτύωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.Δικτυώστε την πολυκατοικία σας, τον χώρο εργασίας, το εξοχικό σας ή το ξενοδοχείο σας με αποστάσεις έως 100μέτρα.                                                                                    

Ασύρματη δικτύωση

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ασύρματης δικτύωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Δικτυώστε την πολυκατοικία σας, τον χώρο εργασίας, το εξοχικό σας ή το ξενοδοχείο σας χωρίς εγκατάσταση καλωδίων. Πρέπει να προηγηθεί μελέτη για την αγορά κατάλληλου εξοπλισμού.

Μοίρασμα αρχείων και εκτυπωτών

Μοιραστείτε τα αρχεία και τους εκτυπωτές σας στο δίκτυό σας και στο διαδίκτυο. Αποκτείστε πρόσβαση στα αρχεία σας από όπου και αν βρίσκεστε.                                                                                                                                                                                                                                                    

Ζητήστε Προσφορά

Απομακρυσμένη διαχείρηση

Μπορείτε να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας απομακρυσμένα από όποιον υπολογιστή και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε πρόσβαση στον υπολογιστή της εργασίας σας και δουλέψτε απομακρυσμένα.                                                                           

Εγκατάσταση δικτύου

Σας προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών όσο αφορά την δικτύωση. Μπείτε απο το κινητό σας στον υπολογιστή σας, δουλέψτε απο την οικία σας κάποιο λογιστικό πρόγραμμα και πολλές άλλες δυνατότητες και υπηρεσίες, που μπορούν να σας κάνουν πιο παραγωγικούς και την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.